czwartek, 25 października 2018

My first unicorn ❤

Co roku wraca do mnie Dominika z coraz to ciekawszym wyzwaniem na tort dla cudownej Ingusi. Tym razem coś co sama bardzo chciałam zrobić czyli tort jednorozec.



Wnętrze tortu to jasny biszkopt przełożony kremem o smaku milky way i fruzeliną z owoców leśnych.


Dekoracja z kremu maślano-mascarponowego ale niektóre elementy są z masy cukrowej.


Włosy jednorożca są z kremu zabarwionego na mocne kolory zgodnie z prośbą Dominiki. Myślę że to strzał w dziesiątkę dzięki temu tort jest wyrazisty.


Całość prezentuje się idealnie.


Bardzo chciałam wykonać taki tort, do tej pory nie było okazji, a teraz jestem z siebie bardzo zadowolona ❤


Jest piękny, oby Inga myślała tak samo 😉

Pozdrawiam!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz